M's Pakjesregen
Photograph of M

Oproep: Ken jij een kind dat een extra cadeau verdient?

2020 gaat niet echt de boeken in als topjaar…  Dat geldt voor volwassenen, maar óók voor sommige kinderen in Nederland. Als ze al veel dingen op hun bord hadden, zijn ze nu door corona extra de dupe. Wat als de ouders allebei hun baan verliezen en de spanning elke dag voelbaar is? Of dat opa of oma is overleden zonder afscheid te kunnen nemen?

M's Pakjesregen
M's Pakjesregenvormgeving Eva Hassing

Onze M-bassadeurs komen in actie!

Het is toch het jaar waarin we allemaal iets beter op elkaar moeten letten. Waarin we elkaar net iets meer nodig hebben dan normaal. Margriet presenteert M’s Pakjesregen in de maand december!

Zes M-bassadeurs in de leeftijd van 8 tot 14 jaar, gaan in opdracht van Margriet aan de slag. Zij regelen voor hun leeftijdsgenoten een extra ‘pakje’, een leuke afleiding, verrassing of activiteit. Maar hier hebben we jou voor nodig!

Mail naar M@kro-ncrv.nl

Ken jij een kind, tussen de 8 en 14 jaar, dat nou écht een rotjaar achter de rug heeft? Is hij of zij helemaal fan van Frenkie de Jong of is een persoonlijk filmpje van Famke Louise op TikTok een leuke verrassing? Klim in de pen en mail onder vermelding van Pakjesregen waarom iemand iets bijzonders verdient en hoe we hem of haar zouden kunnen verrassen! Mailadres: M@kro-ncrv.nl