7 juni 2018 19:05

Ingrid van Engelshoven, Justine Marcella, Astrid Kersseboom, Michel van Egmond, Marco Louwerens, Frank Snoeks en Jeroen Elshoff.

Te gast: Justine Marcella, Astrid Kersseboom, Michel van Egmond, Marco Louwerens, Frank Snoeks, Jeroen Elshoff en Ingrid van Engelshoven.
Het jongste zusje van Koningin Máxima, Inés Zorreguieta, is onverwachts overleden. We praten hierover met royaltydeskundige Justine Marcella en nieuwslezeres Astrid Kersseboom. * Rellen, ruzies en omstreden grappen zorgden voor veel ophef rond VoetbalInside. Voor bestsellerauteur Michel van Egmond reden genoeg voor een spannend boek vol persoonlijke mailwisselingen. Hij is te gast, samen met voormalig RTL 7-'directeurtje' Marco Louwerens. * NOS-commentatoren Frank Snoeks en Jeroen Elshoff vertrekken volgende week naar Rusland voor het WK. We spreken met hen over de maanden voorbereiding die hieraan voorafgingen.* Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen Ingrid van Engelshoven is een van de drukst bezette vrouwen van ons land. Maar wie is zij nou eigenlijk? Vanavond leren we haar kennen.