25 juni 2020 19:00

Judith de Allard- de Kom, Noraly Beyer, Karwan Fatah Black, Talitha Muusse, Lyle Muns, Pieter Lossie, de Ashton Brothers, Martine Sandifort, Poezieboys, Stephanie Louwrier, Rick Paul van Mulligen en Elfie Tromp.

Te gast o.a.: Talitha Muusse, Pieter Lossie, Lyle Muns, Ashton Brothers, Martine Sandifort, Poezieboys, Stephanie Louwrier, Rick Paul van Mulligen, Elfie Tromp, Judith de Kom en Noraly Beyer
De jongerenrevolutie gaat deze zomer door: wat gaat er precies gebeuren? Mark Rutte richtte zich vorige maand tot de jongeren en riep op tot een revolutie. Dat heeft hij geweten: jongeren kwamen in opstand en zijn in gesprek gegaan met de minister-president en blijven met elkaar in gesprek. Het komende half jaar hebben de jongeren namelijk iedere maand een afspraak om praten over thema's als werk en inkomen. * We openen de deuren van M's Zomerparade. Theaterfestival De Parade gaat op z'n dertigste jubileumjaar niet touren door het land. En dat is jammer want De Parade is plek waar veel artiesten kunnen try-outen met hun voorstellingen voor het komende theaterseizoen. Om het leed een klein beetje te verzachten openen we de deuren van M's Zomerparade met optredens van de Ashton Brothers, Martine Sandifort, Poezieboys, Stephanie Louwrier, Rick Paul van Mulligen en Elfie Tromp. * Eindelijk erkenning: Anton de Kom krijgt een plek in de Nederlandse Canon. Als eerste Surinamer krijgt Anton de Kom een plek in de Nederlandse Canon. En dat betekent eindelijk erkenning voor De kom die streed tegen kolonialisme en stierf als verzetsheld aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Dochter Judith de Kom, Noraly Beyer en Karwan Fatah-Black zijn te gast.