9 augustus 2018 19:05

Michiel Romeyn & Kamagurka, Tim Hofman & Marc Belinfante, Baderha Massembo op zoek naar zijn dochter &MEROL (a.k.a. Merol Baldé).

Te gast: Michiel Romeyn & Kamagurka, Tim Hofman & Marc Belinfante, Baderha Massembo op zoek naar zijn dochter &MEROL (a.k.a. Merol Baldé).
Een sketch van Sinterklaas die wordt gepijpt en teksten als 'Twee kinderen gered door Duitse pedofiel', typisch absurdistische humor. Vanwege het vijftigjarig jubileum van Kamagurka vindt nu een grote tentoonstelling van zijn werk plaats. Aan tafel Michiel Romeyn & Luc Zeebroek. * De vader van de al twee weken vermiste Nsimire Massembo (14) uit Den Haag maakt zich grote zorgen. Hij deed een emotionele Facebook-oproep en ging met buurtbewoners de straat op om te flyeren en te zoeken naar zijn dochter. Een aantal vrijwilligers en vader Baderha Massembo zitten aan tafel. * MEROL (a.k.a. Merol Baldé) gaat op dit moment viral met haar nummer 'Lekker Met De Meiden' en is hard op weg de zomerhit van 2018 te veroveren. Vanavond speelt de zangeres het nummer. * VVD-kamerlid Wybren van Haga lijkt nu echt door de mand te gaan vallen. BNNVARA is in het bezit van nieuwe geluidsopnames waarop de integriteit van de politicus ver te zoeken is. Heeft dit gevolgen voor het kabinet? Tim Hofman en Marc Belinfante schuiven aan.