19 juni 2020 19:00

Paul de Munnik, Floor Bremer, Sven Kockelmann, Maartje Scheepstra, Dai Dai N’tab, Terrance Pieters, Jacob Derwig, Loretta Schrijver en Harry Piekema

Te gast: Terrance Pieters, Maartje Scheepstra, Dai Dai N'tab, Floor Bremer, Sven Kockelmann, Jacob Derwig, Loretta Schrijver, Harry Piekema, en Paul de Munnik.
Ook de sportwereld kampt met racisme, we bespreken het met deze (ex)topsporters. Steeds meer mensen delen hun verhalen over racisme in Nederland, en dat geldt ook voor de sportwereld. In hoeverre is racisme terug te zien op de schaatsbaan of op het hockeyveld? We bespreken het met hockeyinternational Terrance Pieters, oud-hockeyinternational Maartje Scheepstra en schaatser Dai Dai N'tab. * Een roerige week in politiek Den Haag. De Tweede Kamerverkiezingen van 2021 klinken ver weg, maar de strijd is al losgebarsten. Welke lijstrekkers gaan de strijd met elkaar aan? En wie worden de leiders van CDA en D66? We bespreken het met journalisten Floor Bremer en Sven Kockelmann, zij vatten de week voor ons samen. * Gefascineerd door het dierenrijk, maar wat is de kunst van de voice-over? Wekelijks worden ruim een miljoen kijkers geboeid door het dierenrijk in Ouwehands. Televisieprogramma 'Het echte leven in de dierentuin' neemt je mee in de belevingswereld van zeepaardjes, schildpadden, olifanten en beren. Terwijl je ziet hoe een angstige beer stukje bij beetje verder zijn territorium verkent, vertelt de voice-over wat er precies gebeurt. Maar wat maakt een voice-over een góede voice-over? Jacob Derwig, Loretta Schrijver en Harry Piekema kennen de kneepjes van het vak en nemen ons mee. * Paul de Munnik treedt op met zijn nieuwe single 'Waar een wil is'. Het derde solo-album van Paul de Munnik is onderweg. Eerder deze maand verscheen zijn nieuwe single Waar een wil is. Hoe hij zelf naar het nieuwe nummer kijkt? 'Een vrolijk opbeurend geluid dat ons na de stille en ingetogen coronamaanden fluitend de zomer in gaat helpen. Er mag weer wat meer, we kunnen er weer een beetje op uit. De blik vol vertrouwen op de toekomst. Waar een wil is, is een weg. En wie houdt me tegen?' Hij treedt op.